Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av nöd tränger vi, mat för dagen, få, fukta magen, värdigheten att stå upp för varandra, saken, så nödvändig den, nu, är, om inte samarbete så emot...Konkurrens...Omänsklighet...Seg-regering suger... Lider under ok:et...


Sanslösa formuleringars egenvärde/ Om talat



Nästan ingenting är vi

i världsrymden delar av

moraliskt förnuftiga teser

evighetens expanderande

in i en inte helt vit hålighet


men kan oförhappandes få

påkörd av någons mindre bil

en personlighetsförändring

som når lite längre intuitivt

in i sökta frågors lösning


bryta


tystnaden...






Övriga genrer av figurett
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-30 17:44



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Ännu ett "djuplodande" inlägg med en satirisk touch, intressant !
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

figurett
figurett