Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Håller han, Anders, från dåtid till nu, med sina tolkningar av verkligheten, då ännu...


Visst och sant...

Alla är vi

alla

är vi

kåta...




Fotfolksnot: Same same tinget har mig veterligen ingenting med saken att göra, annat än att visst borde "de" spela kasino istället för som nu regeringen allan sökande förevigt gruvlig drift men inte återvinning, förut sättande kåtor eller bostäder även i rester ande avlandet ligger i vindlandeälvarstanken...


Fotfolksnot: Hen kan tro, ha till it, förtroende för, samlingen... Dock gäller det inte rebeller eller alter egon... Lider gör "det" vänligtvis figurerande ändå... Trots att legitima fascister tänder ljus hos grannen och Picassos akrobater sätter kängan i nå gons bröst...Till sist vänner, upside downtown, ( skulle kunna vara vilda svintrynen som vänder upp och ner på spelplanen)... Svindelen bakönskar alla, i hopp, om bättring... God Jul!




Övriga genrer av figurett
Läst 429 gånger
Publicerad 2013-11-12 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

figurett
figurett