Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Gör er plikt...!

En amerikansk studie av gifta heterosexuella par visar att par där mannen och kvinnan delade på hushållsarbetet hade betydligt mindre sex, jämfört med par där könsrollerna var uppdelade på ett mer traditionellt vis.

Här fick alla jämställdhetsmotståndarna vatten på sin kvarn.

Så - alla jämställda män och kvinnor - gör er plikt...!:)


http://hakans-blogg.blogspot.se/




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 191 gånger
Publicerad 2013-01-30 20:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lite svårt att dela sig i två, eller?
Antingen är man ju jämställd eller så "gör man sin plikt".
Nej då, kan erkänna att jag delvis håller med dig. Traditioner är traditioner.
2013-01-30

  Anders Håkansson
gamle monarkens valspråk var plikten framför allt
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund