Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man, kan skoja, om allvaret bakom tragedierna ges en upprättelse genom att andra förhoppningsvis nu slipper...


Sublim sfinkerrupturproblemlösning?


Sublim, lagar spruckna offer direkt?


är det svaret för de tiotusentals kvinnor

som spricker av felaktiga metoder

och skickas hem med sina problem


Eller händer något funktionellt än?




Övriga genrer av figurett
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-31 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

figurett
figurett