Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Systematiskt

liket håller ett spjut
i sin hand
med en fjäder
kittlar han
dina nerver
så att du
måste sammankalla
alla dina kroppsdelar

systematiskt

på parad
ligger du naken
och funderar öer
vart ditt hjärta tog vägen
när dina känslor
brändes in
i benmärgen




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-01 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson