Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp ut mig

Hjärtat slår.
När kommer tisdagen?
Andetagen.
Invärtes misshandel.
En sorgemassaker.
Omvandla till bensin,
förgifta luften.
Smutsmåndag,
det här är en sån dag.




Fri vers av Aevlina
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-04 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aevlina
Aevlina