Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ta tag

Att vakna upp och ta sig ur sängen.

Ta steget ut ur bädden.

För att tag i allt man fruktar, orkar inte med

och vill göra.




Fri vers av Melancolinius
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-04 23:13



Bookmark and Share


  wildah
Ja det är en bedrift som jag tror man delar med många. Kanske inte alla dagar men då och då.
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Melancolinius