Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
John Lennon ~ Love Is Real http://www.youtube.com/watch?v=BoGERJ-il54


Vi behöver alla NÅGON ATT LUTA OSS EMOT




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-05 03:39



Bookmark and Share


  Mats Henricson
hey there, you DOG YOU, are you a PEDDO ?
2013-02-07

  Magica VIP
Ja det är nog så, iallafall för mig stundtals
att man behöver någon att luta sig mot.
Mycket sagt på få rader! :)
2013-02-06

  mare VIP
Så sant Johan,
gullig bild ;)
2013-02-05

  Bibbi VIP
Exakt.
2013-02-05

    ej medlem längre
Kanske lite onödigt att påpeka sanningen i dina rader,men jag anser dem viktiga nog att på alla plan upprepas!

Tack Johan!
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP