Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fisken

jag körde om en fisk idag
han sprattlade inte ett dugg
tvärtom
han bara log enfaldigt och sa
titta vad bra jag kör
när jag har händerna på ratten

precis som han inte märkte
kroken som fastnat
i läppen




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 251 gånger
Publicerad 2013-02-05 22:06



Bookmark and Share


  cilax VIP
Å, vad bra!
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson