Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jack och Jill

åkrarna ligger fortfarande
dränkta under vatten

regnet slutar aldrig
att spira

bönstjälken växer ända upp
till himmelen

där vandrar Jack omkring på molnen
och letar efter Jill
vars åkrar fortfarande ligger
dränkta under vatten




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-06 00:14



Bookmark and Share


  Anya VIP
Ett kul tema med allvar och naturkatastrofer inblandade.
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson