Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tycker det är kul att ibland läsa återgivningar av seriöst menade men något fatala skrivelser. Nu bör man ju inte tala illa om de döda, men du kände honom inte och det gjorde nog inte jag heller.


Som taget ur en novell inskickad till en tidskrift för placering av amatörer






Jag känner en person som tog livet av sig för att ha förskingrat pengarna i föreningen. Han lever inte längre, men medan han levde tyckte jag inte alls om honom och det gör jag fortfarande inte. Särskilt som man inte lever längre. Ja och för att han tog livet av sig.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-06 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP