Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart är det den sista april och då. Jaså, du tycker att vintern är fan så lång och att det här slasket som är nu gärna kunde få vara över för den här gången? Vet då att motgångarna är nödens mor, eller hur det nu heter.


Fan, vad en del andra skriver bra här inne...





...är inte något skäl jag ser till för att själv lägga pennan på hyllan för gott. Nej, det är en snarare då uppmuntran till att själv vilja vara med och lägga en eller annan pinne på brasan.

Även om böcker brinner bra är det själen som skall brinna, inte boksidorna. Ja, jag säger så efter att några gånger själv inte ha sett det som ett brott precis att slänga en eller annan bok på brasan.

Om så bara för att lyssna till de tappra själars ramaskrin, vilka ännu har för ovana att hellre slå sig till ro med en god bok än att sitta och spela framför datorn eller teven. Som försökte de återuppliva gamla tider med sitt fjäsk för boktryckarkonsten.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-22 10:06



Bookmark and Share


  figurett
Låt du pennan glöda, orden flöda, till dess såren slutar blöda...Demokrati och frihet finns på papper, verkligheten gör sig gällande bakom ryggar...Makt är given den, som söker se igenom, förmå massan att röra sig...Jalla...
2013-02-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP