Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genom molntäcket


jag är ett flygplan
som vinklar mina vingar
ändrar kurs
sjunker genom molntäcket

du är en landningsbana
långt där borta
upplyst bakom bergen
bakom skogen och mörkret

en stund förvinner all syn
förvinner både
himmel och jord

vi sänder osynliga signaler
till varandra

jag söker dig
du leder mig

när jag landat
rullar du ihop dig
jag brer mina vingar över dig
vi är ett

vi släcker våra ljus

vi behöver varandra

världen får flyga
någonannanstans




Fri vers av willex VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-06 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

willex
willex VIP