Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bordet i stolen

Bordet i stolen har ingen innebörd, du borde kanske jämföra bordet med skeden i gaffeln.

Iggy skriker åt Bowie, men han åker till nästa station. Där möter han Leonard och han säger ''ingen av oss kan ha fel''.

Nästa kapitel.

Helt osammanhängande. Du där, du står där och tittar inte ut över havet. Låt oss nu sjunga. Han tände eld på tåget och sjöng Dirt.

Adjö.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Heidenstam
Läst 260 gånger
Publicerad 2013-02-07 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heidenstam
Heidenstam