Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motvind vi sträva emot

Går här idag, mot en vän som jag ej finner trevlig.

En historia han berättat, jag finner motbjudande.

Strävar och kämpar, vill ej se han.

Han står där, cigarett i hand och en mun.

Flåser, andas tungt.

Moral, kapten, general. Ha stake att säga nej.

Min ovän, jag vill aldrig se dig igen. Får åt helvete, stick du ej är min vän.

Han svara ej och gick sin väg.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Heidenstam
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-21 18:30



Bookmark and Share


  Hettan
Gjorde du alltså så? Funkade det? Bra skrivet!
2013-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Heidenstam
Heidenstam