Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gaias bog

En sorgsen tangent skapar magi
själakraft strömmar ur en hand
tre fingrar galopperar förbi
att dansa i sinnets skira land.

I nattens låga trevar harmoni
ur strängars liv växer en skog
av kärleksdyslexi och mani
att resa sig ur Gaias bog.




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-07 10:47



Bookmark and Share


  Federico Romano
Allt är väl ej kristalklart men kärleksdyselexi är en diagnos jag ska söka för, så jag kan utesluta den eller bota den..
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller