Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antändare,avsändare

Varje
morgon
ett
mirakel

Varje
slag i mitt
bröst
är en tröst

Varje
groda
i min mun
är ett skratt

Varje dag
har
en smygande
natt

Varje
dotter
som du har fött
älskar jag mer
än mitt
eget blod
och kött

Varje
gata som jag trampar

har historiska
steg

Varje dikt
som du
skrev
var ett
brev




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-08 15:25



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Oerhört tilltalande takt, ton och form! Tycker att titeln är mycket tjusig!
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan