Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vilseledande titel, som alltid

Ta honom till Chicago, men du får inte komma! Jag möter dig i ett parti schack, vinden blåser mig i nacken och dig i ansiktet. Du flyttar kungen och jag förlorar.

Men du får inte följa med till Chicago. Jag åker dit, jag är ledsen men, men jag kan inte ta med dig.

Jag lämnade dig i någon flygplats.

Du gick längst någon tom väg, med löven prasslandes under skorna. Husen kollapsade framför dig. Du vet inte varför. Tiden stannade upp och du föll ner i ett svart hål, utan gravitation. Du flöt med föll, en obeskrivlig känsla.

Minnen passerar, du kan tänka ort, plats, eller dag och datum. Den dagen, hur den dagen var.




Fri vers (Fri form) av Heidenstam
Läst 243 gånger
Publicerad 2013-02-08 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heidenstam
Heidenstam