Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vilja vara indian

 
Jag ville alltid vara indian
          - underdog. Smygaren i gräset.
Ensam varg i sin flock. Hukande
          i skuggorna – dold för de vita.

Växte till och ville alltid vara på väg från
          men inte veta vart: ville vara
cirkusmusiker i husvagn, eller köra
          skitstorlångtraderelyssnapåelvisätafettpåvägkrog.

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 547 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2013-02-09 11:09



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Rollerna ändras med åldern,
kvar finns den fria krigaren
inombords.
2013-08-04

    lenakarin
Vilket slut på även i övrigt väldig bra text!
2013-02-28

  Haiau
" Att vilja vara indian " tycker jag om att vara !

2013-02-25

  LenaJohansson VIP
samma här ungefär.....från mitt vallonnomadpåbrå...


2013-02-11

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-02-11

  M M Mannheim VIP
När jag på 50-talet läste allt om indianer trodde jag att jag var ensam! Mina favoriter var apacherna och då Geronimo! Vilka/vem är din/dina?
2013-02-10

  Ingela Svenson VIP
jajaja! Att ta ut de förbjudna svängarna, mat är tabu nu, fet mat, bara för underklassen!
2013-02-10

    ej medlem längre
Jag ville vara ordet, som föds utan vånda...
2013-02-09

  Bibbi VIP
Tycker om.
2013-02-09

    ej medlem längre
vad detta tillstånd än är, är det samma som fått dig att bli poet
snyyyyyyygg flottig sistarad
2013-02-09

    jaybird
somligas livsdröm omformulerat i ett
enradigt slutbetänkande

compact living
fungerande teknik

2013-02-09

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig text...
2013-02-09

  smultronbergen VIP
Oh, det är en pärla denna
indian genom livet,
dina tofflor känns hit....
2013-02-09

  Larz Gustafsson VIP
Resande...
Jag höll alltid på indianerna. Det gör jag fortfarande.
2013-02-09

  catharina.jerbo VIP
genomgo text!
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson