Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dårkvinna



Innesluten ini
eviga Sammanhang.
Som en lila dåre
i det tillfälligas
svindlande Föreställning.

Gudomliga juck
när Jesus for
ner och upp!
Gabriel titta på
Himlens tidtabell.

Nådig Kamp
bland apor och ormar.
Utstött, gick jag
genom Faran,
tände jag elden.

Nu, sitter jag här,
med mitt skinn naket
och bart och blottat
för Världens törnen
och vädrets godtycklighet.









Fri vers av Marianne Räf
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-09 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf