Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delaktighet



Svarta ljus
i drömmens
dunkelljus.

Någon ropar - så
mitt inre universum
vibrerar.

Dagar passerade,
med solvind
i seglen.

Salta tårar har
droppat ner i
kall rännsten.

Man färdas,
far fram, som
i en ström.

Det gråa blir blått,
jorden andas och -
- DU finns!

Livet fascinerar,
är både verklighet
och dröm.











Fri vers av Marianne Räf
Läst 186 gånger
Publicerad 2013-02-09 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf