Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag ser en galen människa

Dagen randas
ljuset nalkas

Mina ögons linser
öppnas

söker sig
emot skuggans
grå siluett
som fäst sig tätt
mot väggen

Skulpturen i form
av en man
på fönsterposten
lägger skugga
på den vita väggytan

Den har väckt
min fantasi
och jag ser en
galen människa
titta in genom glasrutan




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-10 12:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är få förunnat att kunna se saker och ting i nytt ljus, form och perspektiv.
Diktjaget här har den gåvan! Toppen!
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP