Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas

Jag är orolig
Orolig för dig

Hur du mår
Vad du tänker
Gör det så ont?

Jag vill bara ditt bästa
Jag vill att du ska veta att jag bryr mig
Om dig
Om vad du gör

Jag hoppas att du mår bättre




Fri vers (Fri form) av EnBlommaIMängden
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-10 14:29



Bookmark and Share


    jaybird
kraftfull din ansats
språnget i rättan tid
långt du når
2013-02-10

    ej medlem längre
Å' jag ber för dig!
2013-02-10

    ej medlem längre
Jag mår prima;-)
Fin text;-)
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

EnBlommaIMängden
EnBlommaIMängden