Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stay

Stay,
Please stay with me,
I´m begging on my knees

Stay,
Please stay with me,
Forever




Fri vers av EnBlommaIMängden
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-11 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EnBlommaIMängden
EnBlommaIMängden