Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Gråt inte barn, det finns ingen värld som den här\"


Gråt inte barn.

Gråt inte barn,
man blir så lätt bekymrad över verkligheten.

Gråt inte barn,
allting är inte som på den här planeten.

Gråt inte barn,
ta istället allt som ni vill ha.

Gråt inte barn,
kom nu ihåg vad mamma sa.

Gråt inte barn,
skratta, le och var social.

Gråt inte barn,
svält dig själv så blir du snart smal.

Gråt inte barn,
allting kommer att bli precis så som ni väljer.

Gråt inte barn,
fastän någon sköt huvudet av duvan som ruvar
på freden, som vi ibland talar om.

Gråt inte barn,
även om pappa hängt sig.

Gråt inte barn,
även om mamma super.

Gråt inte barn,
skär inte.
skrik inte.
bry dig inte.

Gråt inte barn,
även om du har ett liv som du inte kan hantera.

Gråt inte barn,
vem vill dö när fröken ler?

Gråt inte barn,
vem behöver mer sömn när mamma festar?

Gråt inte barn,
vem behöver den lycka alla talar om ibland?

Gråt inte barn,
för det är sådant som du kommer lära dig maskera.




Fri vers av Elmo
Läst 540 gånger
Publicerad 2006-02-21 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elmo