Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jesus there in between Tack för mig . jag saknar dig.


(and cassie pull the trigger)

Hej, du, någon.
ser du molnen där uppe?
Mamma sa en gång att det var
moln maskiner som slungade ut
dem på himla valvet.

(and cassie pull the trigger)

Hej, du, någon.
ser du stjärnorna i kväll?
Pappa sa en gång att det var
ängla ögon som såg ned på oss,
vi människor.

(and cassie pull the trigger)

Hej, du, någon.
Ser du hur vinden leker med träden i natt?
min syster sa en gång att det var
gud som blåste ut kärlek åt oss.

(and cassie pull the trigger)

Hej, du, någon.
-Ser du flickan där.
-Ja?
-ser du henne?
-ja, jag sa ja.
-Okej, bra.
-Mhm?
- älska henne.

(AND CASSIE PULL THE TRIGGER)

hej, du, någon.
varför inte räcka ut en hand när
någon annan dragit in sin och lämnat henne.
With pretty smiles and lies about the times

Hej, du, någon
my arms are outstreched towards you.

(and cassie dont pull the trigger)
(PLEASE?)

HEY, GOD GIV\'EM A CHANCE!
The times weren\'t right for them,
(only)




Fri vers av Elmo
Läst 478 gånger
Publicerad 2006-04-06 13:43



Bookmark and Share


  vintervila
underbar, helt enkelt underbar.
2006-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Elmo