Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trav



Han kommer kutande
på gångvägen i
förorten.

Ingen häftig
galopp, mer
en enveten
trav.

Som om han vore
lite rädd
att komma försent
till framtiden.

Den som väntar
med raketer
bortom horisonten.

Han lämnar
raskt
det förflutnas
bränder,
bakom sig.

Hinner knappt
kolla in nuet.

Som lägras av dimmor.











Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-10 19:13



Bookmark and Share


  mysing
bra fart i den :)
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf