Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEN LÅT OSS GÅ UT PÅ SLAGFÄLTEN, VACKRA STOLTA FÖRSIKTIGA MODIGA GLADA FÖRBANNADE!




DEN ÄKTA RIKTIGA INNERLIGASTE UNDERBARASTE KÄRLEKEN ~ FINNS DET NÅGOT MER LÄKANDE GLÄDJANDE ~ EXISTERAR DET NÅGOT SKÖNARE? JAG VET; DEN KÄRLEKEN KAN OCKSÅ ORSAKA SMÄRTA... DELS DÄRFÖR ATT DEN GÖR MÄNNISKOR TILL REBELLER OCH SANNINGSSÄGARE ~ OCH DOM FÅR ALLTID STRYK I DEN HÄR VÄRLDEN ~ MEN LÅT OSS GÅ UT PÅ SLAGFÄLTEN, VACKRA STOLTA FÖRSIKTIGA MODIGA GLADA FÖRBANNADE! ~ VAR OCH EN EN NARR SOM FÅR FIENDEN I DARR... LÅT OSS STRÅLA UTAV SANNINGENS LJUS TROTS ATT VARJE TRIUMF KOMMER ATT GÖRA ONT ~ MEN VI HAR JU ALLTID VARANDRA, ÄVEN UNDER DOM ENSAMMA VANDRINGARNA GENOM ÖKNARNAS HETTA, OCH VI HAR JU ALLTID GUD OCH RUMI OCH DE MAGISKA KATTERNA ~ OCH DE URSINNIGA BARNEN SKRATTAR OCH GRÅTER OSS VAKNA NÄR SORGERNA TYNGER OSS OCH VI BARA VILL SOVA FANTISERA OCH GE UPP.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-10 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP