Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla slags gissningar och svar är välkomna. Det kan ju finnas fler svar än mitt eget tänkta.


Dagens gåta 2013 02 11






Fråga:
Upprätt krydda?

Svar
( kommer senare )




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2013-02-11 09:03



Bookmark and Share


  Jimmy Krischausky
Rosmarin?
2013-02-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP