Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tappat kontrollen

så jag ställer mig upp, en gång för alla
för jag vägrar se mig själv till marken falla
jag har spelat ett spel men helt utan regler
satt ro på min båt men utan vind i mitt segel

-jag glömde verkligheten för ett tag




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lina Nielsen
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-11 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lina Nielsen
Lina Nielsen