Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man minst anar...


Drömmen om ett eget barn

Hade drömt om det
så länge, försökt i
flera långa år

De flesta vänner
lyckades på sina
första försök

Kvar blev vi, med
drömmarna om
ett litet barn

När mina tårar
tagit slut och
hoppet dött

Då blev jag gravid
och drömmarna
slog in

I år fyller hon nio,
det blev inga
fler

Men hon är min
fina dotter,
mitt allt

Älskar dig hjärtat!
Kram Mamma




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-11 15:49



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Verkligen vackert:)
2013-02-11

    ej medlem längre
Vacker "hyllning" till en liten älskad tjej !!!
2013-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP