Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ville skriva en alldeles underbar text om naturen, men mitt tangentbord lade av så jag skrev den här, med blyetspennan jag har till mina korsord vanligtvis istället. Hoppas handstilen är läsbar.


Dagens tanke 2013 02 17






Jag är det senaste skriket
går i taket för det minsta lilla
likt modeflugan försänkt i trans

betraktar världen upp och ned
olikt publiken vilken hejar på mig
viftar med elektriska tennisracketar

är man som jag blott likt fjäriln vingad
klär man i svart med svarta skor
blåblänkande om min fina rockskört




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-17 09:31



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Snurrsurrigt surrealistiskt.
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP