Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nää! Jag BANTAR inte!!

"Ska du äta den där,
bantar inte du"

Nä för jag hatar det
ordet, vill jag skrika
men låter bli

Istället låter jag orden
såra som så många
gånger förut

Jag tränar som en
galning och unnar
mig sällan något

Och jag har nått
resultat, blev bara
sugen på choklad

Tittar på den lilla
biten som ligger
jämte datorn

Om jag låter bli
kanske jag blir
mer älskad

Om jag blir smal..

Men det är inte
det jag är ute
efter

Vill bara gå ner
några kilo för
att må bra

Inte för att bli
trådsmal eller
så...






Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-11 22:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
oavsett hur du ser ut
är du en gudinna

så skall du betraktas
så skall du behandlas

vad du vill, bör du få
njuta, va lycklig

att du mår bra
är högsta mål
2013-05-31

    ej medlem längre
Är väl lyckligt lottat..äter hur jag vill..dricker
som en svamp ibland..slöar..men rör mig
ändå ganska bra..och lättare ju mer muskler du
har..sant..det är de som förbränner..så träna lätt/ medel
styrka om du kan..och du..när man inte försöker..det är då
resultaten kommer..när man inte låser sig vid..du kommer
hitta en balans..som gör du mår bättre..och till sist..
du duger som du är..Hälsningar han på bänken
2013-02-11

    Lillemor Folkmun
lev din korta stund på jorden hur du vill
klartext: ät vad fan du vill!
2013-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP