Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilddjur



En otämjd människa
ses som ett lejon
och hamnar ofta
i en bur.

Hon blir betraktad
såsom ett vilddjur
och man bär hand på
hennes natur.

Men när natten gått
och morgon kommer med ljus
är hennes blick klar, än, -
- eller hur?!







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-12 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf