Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det andemeningen i en text som betyder något och ibland är rimmen det som styr 'berättelsen' framåt. Jag begick misstaget att ha schlagerfestivalsteve påslagen härom kvällen då jag satt o gjorde korsord.


Rim och sånt i vers på vers








Gå inte ut i skog och mark
samt stör de stackars djuren
nej stå då hellre i folkets park
och pröva på illa turen

att få dansa kvällen lång
ostörd av mera naturen
gör det minsann gång på gång
och lägg gärna bort luren

fjärrkontrollen verkligheten till
som fastsydd nästan i handen din
sitter där fast du inte vill
stör den dig och gör sig fin

ring, ring, surrar den dagen lång
antingen du på jobbet är eller firar
oavsett du jobbar eller blåser ballong
tänker du på matcher grabbar lirar

jag tappar här min diktargärning
som vore det schlagerbidrag
skriven som slagen med tärning
skänker dig här texten jag




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-12 12:01



Bookmark and Share


  Palett
Bravo, ett nöje att läsa dina rader !!
2013-02-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP