Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angel of mine

Jag behöver ingen sömn
bara dig
Jag behöver ingenting annat
bara vi

Du är det vackraste jag vet
är du min?

Du sjunger för mig
jag ler
Du håller om mig
jag är så lycklig med dig

Ingen förstår mig, bättre än dig.




Fri vers (Fri form) av Jenny T Holmlycke
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-12 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny T Holmlycke
Jenny T Holmlycke