Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man äter hårda ostmackor till en kopp hett, då betyder det att hjärnan laddar om och att det som går att producera går på lågvarv. Ibland undrar jag över hur abstinensen yttrar sig för en som just blitt av me körkortet.


Kortnovell








- En spader.
- En sang.
- Chicago.
- Femhundra.
- Tre ruter.
- Kåk i sexor och äss.
- Spelar du Stockholm eller?




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2013-02-13 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP