Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inga 1918.


Häxmjölk



Vita droppar ur
den nyfödda flickans
bröst. Hon skulle
bli mor en dag,
och amma dig
och dina systrar.
Det bör böjas
i tid, det
som krokigt skall
bli! Fast,
då, fanns du bara
ini framtiden.
Kanske, varskodde
dropparna om dig!






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-13 12:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark!
2013-02-13

  Jordgubbsodlare
En spännande dikt! Blev direkt "förhäxad" av titeln
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf