Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapelseberättelsen

kokosnöten är tillverkad av sand

berget sprängdes redan som barn

tornadon som följde
kapslade in medvetandet i en kupa
som bara diamanter
kan skära igenom

när så sker
imploderar universum
och ett svart hål bildas

först då
tar kokosnöten av sig skalet
sätter på sig fjädrar
och flyger
rakt in i solen

där förenas
den med det svarta hålet
och skapar
sin första
människa




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-13 19:40



Bookmark and Share


  cilax VIP
gillar skarpt

alternativ berättelse:

In the begining human created God
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson