Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aforissssssm


Sorgens symbios



Sorgens symbios,

sväljer sköra själar som saknar styrkan smärta simulerar,

samtidigt som sanningens sömmar spricker sys sagan sakta starkare samman,

så svagas svaghet skapar styrkan som segrar








Övriga genrer (Aforism) av Anna HC
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-13 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna HC