Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en olja jag målade i juli 1994, Den hette "Dancing in the Street".


Bild



Mamma dansar före
med strutmössa på
sitt långa hår.

Sen, kommer brorsan
med bemudas på
sina leriga lår.

Därefter, jag själv,
skrattande, har
pigga råttsvansar.

Sist, Farsan med
johnlennonbrillor,
klappar händerna.

Så, kommer lille Svärfar,
som springer förbi oss
alla med keps i hand.







Fri vers av Marianne Räf
Läst 206 gånger
Publicerad 2013-02-13 23:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kul!
2013-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf