Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verser i Varat



Att måsta dö.
Evigheten är för lång
för ETT liv.

En natt är en natt!
Dygnets vinter.
Men Ljuset kommer!

Jag känner illvilja
från de förargade
trollen.

-Du VET att det är så!
rappar engelsmannen
med klar stämma.

Vad skall man tro?
Besservissrarna hade nyss
blöjor på sig!

Våra liv
synliggörs där
dimmorna skingras!

Andarna passerar
intakta genom
förintelser.











Fri vers av Marianne Räf
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-14 15:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Dygnets vinter."
Fint!
2013-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf