Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi für alles.

Många ord slösade på vackra tankar.
Många tankar som aldrig blev skrivna i ord.

Mången ord nedskrivna i kärlek.
Av blommor som ej blommat ut.
Ej tillåtits växa, instängda i sig själva.

Men en blomma utan blad kommer långsamt tyna bort.




Fri vers av MaFilda
Läst 528 gånger
Publicerad 2006-02-21 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaFilda
MaFilda