Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett stort djävla tomrum

Fan
Helvetes
Djävlar
Min far
Blev
Aldrig
Gammal




Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-15 15:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du förmedlar så oerhört mycket smärta...med så få ord.
2013-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller