Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insnöad


Snö föll i tre dygn
borta dagsljus i köket
åter med våren




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-15 17:07



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fin haiku! Snart kommer våren...
2013-02-16

    ej medlem längre
Fin hoppfull haiku.
2013-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP