Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7 Juli





jag blev räddad en gång
men var jag värdig

En blodig tavla
åt dig
att hänga i mörkret
jag förstod nog aldrig riktigt


Vad gjorde det med dig min vän

Jag ser inte vad du ser
men mina armar tillhör dig

Blunda nu min vän
jag skall måla dig ett drömlandskap
att hänga i ljuset




Fri vers av Camomill
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-02-22 02:03



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Du formulerar dig fint om det svåra. Tycker om det hoppfulla slutet på dikten. Jag läser vänskap och värme. De två tavlorna får kanske plats på samma vägg hos din vän.
2006-02-22

  Albert
"mina armar tillhör dig"
är så vackert att jag sparar det till min ordsamling
2006-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Camomill