Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske är det bara sommaren som gör det




kanske har jag
aldrig varit lyckligare
än jusst nu

jag känner mig fri

inte bara fri som i en metafor
utan en härlig och sann frihet

befriad från
mina egna tankebojor
och omvärldens krav

kanske är det bara sommaren

vad spelar det för roll
vad spelar någonting för roll

jag kan älska flera
men är inte bunden till nån

det är som om allt damm
har blåst av
världen är ljus
dagarna strålar
och jag känner själv
att jag glittrar


och jag har sett
charmen
med alla brister

frigjort mig från dunklet
och tog ett längdhopp
ut ur fördärvet

och är det inte skönare så här
att lyfta på axlarna
och säga

JA JA SHIT HAPPENS






Fri vers av Camomill
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-07-20 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camomill