Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ska hjälpas åt att möblera.


Jag är viktigare nu
än innan du fanns
men samtidigt är det så skönt
att få sätta dig i första rummet

I första rummet och i den största hjärtekammaren.

Du är mitt lekrum, du är mitt arbetsrum.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 221 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-19 09:14



Bookmark and Share


  tomas nannesandberg
Bra!du är så produktiv och alltid med strålande kvalitet!
2013-02-28

  Nils Teodor VIP
Vackert och fyndigt
om kärleken till sitt barn
Tack för att du delar med dig
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol