Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnögon och snöstjärnor

Som små astronauter  liknar de  i  sina  små  färgglada
vinterdräkter, livsglädjen  både  syns och hörs  bortom
all ondskas avund.Dessa små astronauter är upptäckts-
resande  filosofer  vars  mål är outgrundligt  när de rut-
char  ner  för  vita  planeter  med  sina  pulka-farkoster. 
I deras stjärnögon blir det som är smått oändligt stort i
en snöstjärna vars kristall återspeglas i deras stjärnögon.
                                                 *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 453 gånger
Publicerad 2013-02-19 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP