Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterfika


Tiden verkar hasta,
snabbt flyr vinterns dagar.
Stinna, mätta magar -
trots att det är fasta.

Det droppar ner från taken.
Det måste vara våren,
som - liksom kaffetåren -
till sinnet gör en vaken!









Bunden vers (Sonett) av Marianne Räf
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-19 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf